PRE-ÎNSCRIERE ONLINE | ACTIVITATE UNIVERSITARĂ STUDENT

Cum accesez EVSTUD PRE-ÎNSCRIERE ONLINE

Pentru conectare se va completa codul numeric personal propriu, apoi se urmăresc pașii ceruți de aplicație.EvStud – Pre-înscriere Online vine în ajutorul candidaților, permițându-le pre-completarea informațiilor necesare pentru înscrierea la admitere, simplificând procesul de înscriere la nivelul universității și oferind un acces mai bun al candidaților la oferta educațională a Universității din Craiova.

Aplicația oferă informații cu privire la sesiunile de admitere deschise la Universitatea din Craiova, precum și oferta educațională.

Cui se adresează pre-înscrierea online

Se adresează potențialilor candidați cetățeni români sau posesori ai unui CNP valid în România.

De câte ori se poate accesa aplicația?

Odată înregistrat în platforma EvStud, orice candidat sau student poate accesa modulul pe întreaga perioadă de pre-înscriere. Accesul la dosarul de înscriere se realizează prin utilizarea codului CNP al candidatului și a parolei comunicate la înregistrare (în cazul candidaților care nu sunt/au fost deja studenți ai Universității din Craiova) sau a parolei comunicate de secretariate (în cazul studenților).
Vă rugăm să păstrați parola comunicată prin emailul de confirmare a înregistrării. În cazul în care ați pierdut parola, va trebui să vă adresați personal (cu un act de identitate valid) la Direcția de Informatizare a Universității din Craiova.